Selecteer een pagina

VISIE.
VORM.
VERBINDING.

 

Facila Nanhekhan

‘Verbinden’ staat centraal bij Facila Flow. Het coachingsadviesbureau van Facila Nanhekhan biedt sinds 2002 op maat gemaakte coaching voor individuen en organisaties.

Individuele coaching

Loop je vast tussen werk en privé? Versterk jouw mentale veerkracht? Ben je op zoek naar manieren om je zichtbaarheid te vergroten? Wil je beter je interne navigatie afstemmen? Bewuster bouwen aan je balans? Autonomer zijn of meer in je kracht staan? Samen gaan wij van verwarring naar verheldering!

Team coaching

Welke visie past bij jou? Bouw aan je authentiek leiderschap vanuit die visie. Team-up naar efficiëntie. Werk samen aan het nieuwe werken. Wat de vraag ook is, Facila Flow begeleidt ieder professionaliseringstraject. Ontwikkel skills en leer vaardigheden en patronen te (h)erkennen, bij te stellen, toe te passen en de benodigde verdieping te geven om de verandering te laten slagen.

Sociaal maatschappelijk advies

Maatschappelijke bewustwording gaat niet altijd vanzelf. Sociale cohesie, talentontwikkeling en empowerment kan dan een helpende hand gebruiken. Facila Flow begeleidt micro-culturen op een intelligente, intuïtieve en analytische manier, zodat de diversiteit zowel het verschil, als de overeenstemming aangeeft.